Τουρκία: Ένας ένοπλος σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε σε συγκρούσεις

Τουρκία: Ένας ένοπλος σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε σε συγκρούσεις

Ένας ένοπλος σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων που σημειώθηκαν σήμερα μπροστά από την έδρα της αστυνομίας στην πόλη Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Τούρκοι αστυνομικοί σκότωσαν σήμερα έναν ένοπλο, ο οποίος προσπάθησε να εισέλθει στην έδρα της αστυνομίας στη νοτιοανατολική πόλη Γκαζίαντεπ, και ένας δεύτερος εξακολουθεί να διαφεύγει, ενώ αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας είπε στο Ρόιτερς πως επρόκειτο για απόπειρα βομβιστικής επίθεσης από καμικάζι.

Ανταλλαγή πυρών ξέσπασε μπροστά από το συγκρότημα της αστυνομίας και ασθενοφόρα εστάλησαν επιτόπου, μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε σε δημοσιογράφους στο κοινοβούλιο πως αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη της επίθεσης.

Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κυβερνήτη της Γκαζίαντεπ. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως ένας νεκρός, πιθανόν ο επίδοξος δράστης, κείτεται στο έδαφος μπροστά από το κτίριο της αστυνομίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Η έδρα της αστυνομίας της Γκαζίαντεπ είχε αποτελέσει στόχο την 1η Μαΐου, όταν δύο αστυνομικοί είχαν σκοτωθεί και 22 άνθρωποι είχαν τραυματισθεί σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που είχε τότε συνδεθεί με το Ισλαμικό Κράτος.

Η πόλη βρίσκεται σε απόσταση 65 χλμ. από τα συριακά σύνορα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter