Τουρκία: Kρεοπώλης κατασκεύασε τάφο για την πιο τακτική πελάτισσα του, τη γάτα Γεσίμ

Τουρκία: Kρεοπώλης κατασκεύασε τάφο για την πιο τακτική πελάτισσα του, τη γάτα Γεσίμ

Η Γεσίμ, η τετράποδη πελάτισσα του κρεοπώλη Ικράμ Κορκμαζέρ, η οποία είχε γίνει viral στο διαδίκτυο καθώς έκανε καθημερινά τα… ψώνια της στο χασάπικo του, έφυγε από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες, όμως εκείνος δεν την ξέχασε: την έθαψε στον κήπο του και κατασκεύασε έναν τάφο που ελπίζει ότι θα τον επισκεφθούν πολλοί φιλόζωοι απ’ όλον τον κόσμο.

Η γάτα επισκεπτόταν τακτικά τον Κορκμαζέρ, ο οποίος δεν παρέλειπε να της προσφέρει τα αγαπημένα της μεζεδάκια. Ένας πελάτης την τράβηξε βίντεο, το ανάρτησε στο διαδίκτυο και η Γεσίμ έγινε διάσημη εν μία νυκτί.

Ο κρεοπώλης κατασκεύασε τον τάφο της στο αγρόκτημά του, στο Οσμαντσίκ της επαρχίας Μανίσα. Όπως είπε, φιλόζωοι απ’ όλον τον κόσμο –από τις ΗΠΑ και την Ισπανία μέχρι το Ιράν και την Ιαπωνία– του έστειλαν μηνύματα μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζονταν την επιθυμία τους να επισκεφθούν τον τάφο της.

“Η γάτα μας η Γεσίμ αρρώστησε αφού βρέθηκε στους δρόμους μια βροχερή ημέρα και τελικά πέθανε. Συζητούσα με τη Γεσίμ σαν να μιλούσα σε άνθρωπο, καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον”, πρόσθεσε ο Κορκμαζέρ.

“Έφτιαξα έναν τάφο στη μνήμη της και φυτέψαμε τριαντάφυλλα. Τώρα θα τοποθετήσω και μάρμαρο τριγύρω”, είπε.

Μετά τον θάνατο της Γεσίμ, ο Κορκμαζέρ δεν έμεινε μόνος: ανέλαβε πλέον να φροντίσει τα γατάκια της.

Πηγή: Anadolu

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter