Τουρκία: Δύο οι νεκροί από συντριβή πυροσβεστικού ελικοπτέρου

Τουρκία: Δύο οι νεκροί από συντριβή πυροσβεστικού ελικοπτέρου
Medics carry a dead body to an ambulance at the site after a helicopter crashed in Istanbul's Buyukcekmece district, Friday, March 10, 2017. A helicopter crashed on a highway in the outskirts of Istanbul on Friday, after apparently hitting a television tower in dense fog, reports said. At least five people were killed, the governor said. (AP Photo/Cavit Ozgul)

Ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο συνετρίβη τη Τετάρτη καθώς κατευθυνόταν προς τη Μαρμαρίδα της Τουρκίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο ρώσοι, μέλη του πληρώματος, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Γεωργίας και Δασών της Τουρκίας.

Ο υπουργός Βαχίτ Κίρσι είπε ότι δύο Τούρκοι πολίτες και άλλοι τρεις Ρώσοι που επέβαιναν στο ελικόπτερο τραυματίστηκαν αλλά δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι νεκροί ήταν ένας μηχανικός πτήσης και τεχνικός πτήσης.

Δεν υπήρξε άμεση εξήγηση για το γιατί το ελικόπτερο, ένα ρωσικό Kamov KA-32, συνετρίβη. Ο κυβερνήτης του Ντενιζλί είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το δυστύχημα.

Ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο για την πρόκληση της πυρκαγιάς συνελήφθη, σύμφωνα με δήλωση της εισαγγελίας της επαρχίας Μούγλα.

Το γραφείο του νομάρχη Μούγλων δήλωσε ότι η φωτιά ξέσπασε σε δάση γύρω από την περιοχή Γιαλαντσιμπογκάζ. Τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν πυκνό καπνό να υψώνεται από βουνά που συνορεύουν με τη θάλασσα.

Πηγή: Anadolu, Ahval

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter