Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Τουρκικές αντιδράσεις: Ο αρχηγός ΓΕΣ σήκωσε την ελληνική σημαία στις Οινούσσες

«Προκλητική» χαρακτηρίζει η τουρκική αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Sozcu, την επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή στη νήσο Παναγιά Οινουσσών, την περασμένη Κυριακή.

Η εφημερίδα «καταγγέλλει» τον κ. Στεφανή γιατί ύψωσε την ελληνική σημαία «σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά που παράνομα κατέλαβε η Ελλάδα»(!).

Η εφημερίδα παρατηρεί ότι η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στο νησί, έλαβε χώρα λίγες μόλις ημέρες μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αναφέρει επίσης ότι «ο κ. Στεφανής χωρίς να αντιμετωπίσει εμπόδιο επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης και πόζαρε κάτω από την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες».

Η Sozcu, η οποία στέκεται επίσης στο ότι η φωτογραφία με την ελληνική σημαία δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα των Ενόπλων Δυνάμεων, θεωρείται η τέταρτη μεγαλύτερη -βάσει κυκλοφορίας- τουρκική εφημερίδα, πουλώντας περίπου 280.000 φύλλα καθημερινά.

Ο χάρτης όπως δημοσιεύεται από την τουρκική εφημερίδα Sozcu
Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.