Τουρνουά «Ακρόπολις»: Γιάννης εναντίον Γιόκιτς τον Αύγουστο στο ΟΑΚΑ

Τουρνουά «Ακρόπολις»: Γιάννης εναντίον Γιόκιτς τον Αύγουστο στο ΟΑΚΑ

Γιάννης εναντίον Γιόκιτς, πράξη δεύτερη. Μετά την επική μεταξύ τους αναμέτρηση στο περυσινό ματς για τα «παράθυρα» στο Βελιγράδι, οι δύο σούπερ σταρ του ΝΒΑ θα συναντηθούν στο παρκέ του ΟΑΚΑ στα πλαίσια του τουρνουά «Ακρόπολις» τον ερχόμενο Αύγουστο, λίγες εβδομάδες πριν το Μουντομπάσκετ.

Ένας από τους δύο, μάλιστα, μπορεί να έχει στην κατοχή του το 3ο έπαθλο ΜVP, αφού τον τίτλο του φαβορί μοιράζονται ο Γιάννης, ο Γιόκιτς και ο Τζοέλ Εμπίιντ. Ο Νίκολα Γιόκιτς κέρδισε το έπαθλο το 2021 και 2022, ενώ η προηγούμενη διετία ανήκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒ (51-20)., καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Εκτός της Ελλάδας και της Σερβίας, στο «Ακρόπολις» (8-10 Αυγούστου) θα μετάσχει και η Ιταλία, με τον βέβαιο «ρούκι της χρονιάς» στο ΝΒΑ Πάολο Μπανκέρο. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί δύο φιλικά της Εθνικής με τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, στην Αθήνα και στη Λιουμπλιάνα.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα ταξιδέψει και στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και τη Γερμανία πριν αναχωρήσει για την Άπω Ανατολή. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί μεταξύ 25/8 – 10/9 στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία. Η τελική φάση θα γίνει στη Μανίλα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter