Τραμπ: Tαξιδεύει στη Μέση Ανατολή για την ειρηνευτική συμφωνία στη Γάζα
Στην Αίγυπτο η τελετή υπογραφής της συμφωνίας.

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να ταξιδέψει εντός των επόμενων ημερών στη Μέση Ανατολή, προκειμένου να παραστεί στην τελετή υπογραφής της ειρηνευτικής συμφωνίας για τη Γάζα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο.
Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, ο Τραμπ θα πραγματοποιήσει στάση στο Ισραήλ, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, και θα απευθύνει ομιλία στην Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ.
Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο Αμερικανός Πρόεδρος ενδέχεται να συναντηθεί και με τις οικογένειες των ομήρων. Παράλληλα, αιγυπτιακές πηγές αναφέρουν ότι οι προετοιμασίες για την υποδοχή του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη.















