Τράβαγε με το κινητό του τον 2χρονο ανιψιό του να καπνίζει τσιγάρο (Video)

Τράβαγε με το κινητό του τον 2χρονο ανιψιό του να καπνίζει τσιγάρο (Video)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει ένα δίχρονο αγόρι από τη Ρωσία να καπνίζει. Ο ανεύθυνος θείος του παιδιού ηλικίας 2 ετών είπε ότι έδωσε το τσιγάρο στον ανιψιό του για πλάκα, εν αγνοία των γονιών.

Όμως η αστυνομία στην πρωτεύουσα της Βόρειας Οσετίας του Vladikavkaz που έλαβε πολλές καταγγελίες από ανθρώπους που είδαν το βίντεο online, παρακολούθησαν την οικογένεια και έτσι έφτασαν και στο θείο του 2χρονου Aslan Dzavlayev.

Το βίντεο, το οποίο έχει αφαιρεθεί από τον ιστότοπο YouTube για ”παραβίαση των οδηγιών κοινότητας”, δείχνει το 2χρονο Timur να πιάνει στο χέρι του ένα αναμμένο τσιγάρο από ένα τασάκι στο σπίτι της οικογένειας και να τραβά μια ρουφηξιά.

Ο θείος Dzavlayev ρωτάει το μικρό παιδί αν είναι «καλό παιδί», στο οποίο ο Timur απαντά: «Είμαι καλό παιδί», καθώς φυσάει ένα άλλο σύννεφο καπνού τσιγάρου.

Τουλάχιστον ένα άλλο άτομο που δεν έχει αναγνωριστεί ακούγεται να γελά στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια του βίντεο σχεδόν δύο λεπτών.

Μετά από λίγη ώρα, ο Dzavlayev λέει στον Timur: «Αυτό αρκεί, άσε το τσιγάρο» και το νήπιο συμμορφώνεται

Ο Dzavlayev λέει στο RFE / RL ότι ήταν «απλά ένα αστείο για πλάκα». Μετά από καταθέσεις γειτόνων επιβεβαιώθηκε ότι γονείς του αγοριού έλειπαν από το σπίτι, στις 24 Ιανουαρίου όταν γυρίστηκε το βίντεο και η αστυνομία αποδέχθηκε την παραδοχή του θείου Dzavlayev ότι ήταν υπεύθυνος για την ενθάρρυνση του 2χρονου να «καταναλώσει προϊόντα καπνού».

Στον Dzavlayev δόθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ρούβλια, ενώ οι γονείς, των οποίων τα ονόματα δεν δημοσιοποιήθηκαν από την αστυνομία, αρνήθηκαν να σχολιάσουν τo βίντεο.

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το ανήλικος καπνιστής είναι συνηθισμένο στη Ρωσία, όπου η νόμιμη ηλικία καπνίσματος είναι 18 ετών. Το 2015, ο Άτλας του Καπνού ανέφερε ότι το 51% των Ρώσων αρσενικών ηλικίας άνω των 15 ετών καπνίζουν 13 με 15 τσιγάρα την ημέρα και το 16% των Ρώσων αρσενικών ηλικίας 13 έως 15 χρησιμοποιούν τακτικά καπνά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter