Τραγελαφικές καταστάσεις στη ΔΕΗ: Ουρές χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας (Video & Photos)

Τραγελαφικές καταστάσεις στη ΔΕΗ: Ουρές χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας (Video & Photos)

Μετά τις ουρές στις τράπεζες αλλά και στην ΕΥΔΑΠ σειρά είχε η ΔΕΗ σήμερα να αποδείξει το έλλειμμα οργάνωσης και πρόβλεψης.

Από πολύ νωρίς το πρωί τεράστιες ουρές (ιδιαίτερα για τις συνθήκες της πανδημίας) σχηματίστηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία (στην οδό Αριστείδου) για πληρωμή λογαριασμών, αλλαγή συμβολαίων και στοιχείων. Όπως αναφέρεται μάλιστα λειτουργούσαν μόλις τέσσερα ταμεία. 

Η μεγάλη ουρά που σχηματίστηκε ξεκινούσε από την οδό Ευριπίδου και έφτανε έως και την Αριστείδου και την είσοδο της ΔΕΗ. Οι πρώτοι έφτασαν έξω από τη ΔΕΗ ήδη από τις 6 το πρωί για να πάρουν προτεραιότητα.

Στην πλειονότητά τους μεγαλύτερης ηλικίας άτομα χωρίς να τηρούνται οι προδιαγραφές προστασίας κατά του κορονοϊού ενώ η επιχείρηση δεν είχε προβλέψει για άτομα που θα τηρούσαν την τάξη αλλά ενδεχομένως και για δωρεάν μάσκες εάν τυχόν κάποιοι δεν φορούσαν ή δεν είχαν.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας, βγήκε στις πρωινές εκπομπές απευθύνοντας νουθεσίες προς τους καταναλωτές, χωρίς να ζητήσει ούτε μία συγνώμη για τις ευθύνες της διοίκησης και για την έλλειψη στοιχειώδους ενημέρωσης από την εταιρεία, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν πως θα προσέλθουν στα καταστήματα για να εξυπηρετηθούν με ασφάλεια.

Όπως αναφέρεται, η κατάσταση ήταν τέτοια ώστε χρειάστηκε να επέμβουν άνδρες της ΔΙΑΣ, προκειμένου να δώσουν οδηγίες στους πολίτες να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις. 

Αν υπάρχει ως ένα σημείο ευθύνη των πολιτών, σίγουρα υπάρχει και μεγάλη ευθύνη της εταιρείας αφού είναι γνωστό πως πολλοί πολίτες, ιδιαίτερα μεγαλύτερων ηλικιών, δεν είναι ιδιαίτερα γνώστες της ψηφιακής τεχνολογίες, όταν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν. 

Ας σημειωθεί ότι η ΕΥΔΑΠ, μετά τις ουρές που είχαν σχηματιστεί για πληρωμές είχε ανακοινώσει πως δεν θα γίνει καμία διακοπή υδροδότησης. 

Ωστόσο η ΔΕΗ έχει σημειώσει ότι οι συναλλαγές μπορούν να γίνονται και τηλεφωνικά στο κέτρο 11770 αλλά και μέσω της σελίδας www.dei.gr. 

Τα καταστήματα της ΔΕΗ από σήμερα Δευτέρα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter