Τραγική η κατάσταση: Εγκλωβισμένο το προσωπικό σε ΚΑΤ και Σισμανογλειο

Τραγική η κατάσταση: Εγκλωβισμένο το προσωπικό σε ΚΑΤ και Σισμανογλειο

Απροσπέλαστοι είναι οι δρόμοι γύρω από το ΚΑΤ ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο «από την είσοδο είναι αδύνατη η πρόσβαση στα επείγοντα».

Εντωμεταξύ δεν μπορεί το προσωπικό του νοσοκομείου να φύγει ούτε να έρθουν εκείνοι που έχουν απογευματινή και βραδινή βάρδια. «Εγκλωβίσθηκαν τα αυτοκίνητα του προσωπικού στα πάρκινγκ του νοσοκομείου. Δεν μπορούν να τα πάρουν να πάνε σπίτι τους. Το προσωπικό δεν μπορεί να φύγει γιατί δεν φρόντισαν από το νοσοκομείο για τη μετακίνηση τους από και προς το Σταθμό ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. Ένα λεωφορείο που νοικιασαν με πρωτοβουλία των υπαλλήλων δεν πήγε. Το προσωπικό δεν μπορεί να προσεγγίσει το νοσοκομείο για απογευματινή και Βραδινή βάρδια», σημειώνει ο κυρίος Γιαννάκος.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «το προσωπικό που πήγε το πρωί θα κάνει τριπλό βαρδια πρωι απογευμα νυχτα. Ευτυχώς εξασφαλίσουμε στέγη και φαγητό εντός του νοσοκομείου σε όσους συναδέλφους δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι από αύριο θα επιληφθεί των μετακινήσεων του προσωπικού η πολιτική προστασία».

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Σισμανόγλειο «εγκλωβίσθηκαν τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου ενώ είναι αδύνατη η πρόσβαση του προσωπικού με αποτέλεσμα και εδώ τριπλό βάρδιες του προσωπικού» περιγράφει ο ίδιος.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter