«Φάουλ» Μάνεση: Ειρωνείες σε πολίτη που έκανε αναφορά στην… Ικαρία (Video)

«Φάουλ» Μάνεση: Ειρωνείες σε πολίτη που έκανε αναφορά στην… Ικαρία (Video)

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα» του Alpha με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Νίκο Μάνεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος του καναλιού βρισκόταν στον Φλοίσβο για να καταγράψει τι συμβαίνει. Τότε, μία γυναίκα προσπαθεί να ακουστεί στον τηλεοπτικό αέρα λέγοντας: «να πάτε και στην Ικαρία», με σαφές υπονοούμενο ότι δε θα προβάλουν αναλόγως το «τσιμπούσι»… ανεμελιάς του πρωθυπουργού και των «αρίστων» στο νησί.

Δείτε επίσης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Alpha για το fake βίντεο του Μάνεση από τον Έβρο

Φυσικά, το απρόοπτο ήταν κάτι που δεν έγινε δεκτό με… πανηγυρισμούς με τον ρεπόρτερ να σπεύδει να πει: «έχουμε πάει και στην Ικαρία», ενώ τη σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Μάνεσης από το στούντιο λέγοντας: «ευχαριστούμε την κυρία για την πολιτική παρέμβαση».

Και εκεί που περιμένεις πως έχουμε… happy end, ο παρουσιαστής συνεχίζει και λέει το αμίμητο: «κράτησέ της το τηλέφωνο να την πάρουμε παραμονές εκλογών να μας πει και τι να ψηφίσουμε»(!)

Η δημοσιογραφία έχει σίγουρα να επιδείξει πολύ καλύτερες στιγμές από αυτή. Όσο και αν η ενόχληση του κ. Μάνεση ήταν εμφανής, το να λοιδορούνται πολίτες στον δρόμο, επειδή εκφράζουν την (αντίθετη) γνώμη τους, μόνο στη σωστή κατεύθυνση δεν είναι…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter