Τραγικό τέλος σε αρδευτικό κανάλι για την 26χρονη Αγγελική

Τραγικό τέλος σε αρδευτικό κανάλι για την 26χρονη Αγγελική

Στην 26χρονη Αγγελική Πατσούρα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στον Ορχομενό στις 31 Ιουλίου, ανήκει η σορός που ανασύρθηκε αργά χθες το βράδυ από αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Διονύσου Βοιωτίας.

Από τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της από αρκετές ημέρες, καθώς βρισκόταν σε αποσύνθεση για αυτό και η αναγνώρισή της παραπέμφθηκε σε εξέταση dna.

Ωστόσο στενός συγγενής της βρήκε το κουράγιο να αναγνωρίσει την Αγγελική και από τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που εξαφανίστηκε.

Για την εξαφάνιση της Αγγελικής είχε βγει missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για την επίσημη λήξη των ερευνών.

Το άψυχο σώμα της κοπέλας εντόπισαν αστυνομικοί του ΑΤ Ορχομενού που είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στην ευρύτερη περιοχή, χρειάστηκε όμως η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασυρθεί από το βαθύ κανάλι και να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομή. Αναμένονται και τα αποτελέσματα του dna για την επίσημη ταυτοποίηση.

Πηγή: lamiareport.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter