Τραγωδία στο Olympia Rally: Νεκρός Τσέχος αναβάτης (Photos)

Τραγωδία στο Olympia Rally: Νεκρός Τσέχος αναβάτης (Photos)

Ένας 40χρονος δικυκλιστής από την Τσεχία σκοτώθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα Olympia Rally που ξεκίνησε με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσέχος αναβάτης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εισήλθε σε αγροτικό δρόμο από τον οποίο βγήκε στην οδό που συνδέει την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας με την Κρέστενα στην Ηλεία και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ.

Από τον θάνατο του άτυχου αθλητή προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά γιά τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα και κατά πόσο αυτά τηρήθηκαν από τους αρμόδιους σε όλα τα επίπεδα.

«Με την διοργανωτική εμπειρία της ομάδας του Off Road Team σε συνεργασία με την ΑΟΛΜΟ (Αθλητική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας) και με την συνδιοργάνωση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το Olympia Rally έρχεται για να μείνει και να καθιερωθεί ως ένας θεσμός στην περιοχή που θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αυτή την δύσκολη περίοδο» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας σχετικά με τους διοργανωτές του αγώνα.

Φωτογραφίες: Ilialive.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter