Τραγωδία στα Σπάτα: Aναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του νεαρού που διαμελίστηκε από έλικα ελικοπτέρου – Τρεις συλλήψεις

Τραγωδία στα Σπάτα: Aναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του νεαρού που διαμελίστηκε από έλικα ελικοπτέρου – Τρεις συλλήψεις
Φωτογραφία αρχείου

Συγκλονίζει το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα στα Σπάτα όταν ένας νεαρός Βρετανός τουρίστας διαμελίστηκε από έλικα ιδιωτικού ελικοπτέρου.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το πρώτο από τα δυο ελικόπτερα τύπου Bell 407 προσγειώθηκε στην Αθήνα και ο 21 ετών τουρίστας επέστρεφε με την παρέα του από τη Μύκονο.

Δείτε επίσης: Δυστύχημα με ελικόπτερο – Νεκρός επιβάτης που διαμελίστηκε από έλικα

Ωστόσο, κατά την αποβίβαση, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου, χτυπήθηκε και διαμελίστηκε από τον έλικα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χτυπήθηκε από τον πίσω έλικα ο οποίος ήταν ακόμα σε λειτουργία και όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του αδερφού του.

Το θέαμα σόκαρε τους πάντες με τον πιλότο του ελικοπτέρου να ειδοποιεί από τον ασύρματο να μην προσγειωθεί το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του άτυχου παιδιού για να μην αντικρίσουν όσα είχαν συμβεί.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά του πιλότου για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ έχουν γίνει και τρεις συλλήψεις και συγκεκριμένα ο πιλότος και δύο φροντιστές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών tabloids, η πρόκειται για «πλούσια οικογένεια» και μέλη του βρετανικού jet set.

Όπως αναφέρουν η οικογένεια Άγγλων είχε νοικιάσει δυο ελικόπτερα για να ταξιδέψει από τη Μύκονο όπου έκανε διακοπές, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα Σπάτα, όπου τους περίμενε το ιδιωτικό τους jet για να τους μεταφέρει στην Αγγλία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter