Τραγωδία στα Τέμπη: Σε σύγχυση και πανικό ενώπιον δημοσιογράφων ο Γεραπετρίτης (Videos)

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε σύγχυση και πανικό ενώπιον δημοσιογράφων ο Γεραπετρίτης (Videos)

Με προκλητικό ύφος και σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο υπουργός Επικρατείας και μεταβατικός υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του σταθμού του ΟΣΕ στη Λάρισα.

Ειδικότερα, όταν δημοσιογράφος ρώτησε «το ανθρώπινο αυτό λάθος θα μπορούσε να διορθωθεί αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση που έχει πάψει να λειτουργεί από το 2019;», ο Γιώργος Γεραπετρίτης εκνευρισμένος και κουνώντας το χέρι είπε σε έντονο τόνο «τηλεδιοίκηση είναι αυτό κύριε!».

Ο ίδιος μάλιστα κατηγόρησε δημοσιογράφο που έκανε ερωτήσεις ότι προσπαθεί να εξάγει κάποιο συμπέρασμα, αφήνοντας υπονοούμενα ενώ εμφανώς αγχωμένος δεν επέτρεψε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με σιδηροδρομικό δυστύχημα και την τηλεδιοίκηση λέγοντας ότι «είμαστε σαφείς».

Ο ίδιος έμεινε πιστός στην προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης περί τηλεδιοίκησης και τοπικού ελέγχου μπερδεύοντας για άλλη μία φορά τους όρους. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα δήλωσε ότι «τηλεδιοίκηση σημαίνει δύο πράγματα, δε μπορώ να το ξαναπώ, σημαίνει δυνατότητα αυτόματης χάραξης και σημαίνει ότι είναι δυνατό να δεις πάνω στον πίνακα την τροχιά του τρένου».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Ούτε ένα κυβερνητικό λάθος δεν αναγνώρισε ο Γεραπετρίτης – «Δίκασε» τον σταθμάρχη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter