Τραγωδία στη Χαλκιδική: Είδαν μπρούμυτα τον 15χρονο οι φίλοι του και νόμιζαν ότι έκανε πλάκα – Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Είδαν μπρούμυτα τον 15χρονο οι φίλοι του και νόμιζαν ότι έκανε πλάκα – Σήμερα τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένουν οι αρχές προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για την αιτία της τραγωδίας που σημειώθηκε στην παραλία των Νέων Φλογητών της Χαλκιδικής το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 15χρονος ανασύρθηκε νεκρός ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα με την παρέα του.

Τα αποτελέσματα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης αναμένονται σήμερα, Δευτέρα με τις πρώτες ενδείξεις να μαρτυρούν ότι ο ανήλικος πνίγηκε.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 15χρονος βρισκόταν μπρούμητα στο νερό σε πολύ κοντινή απόσταση από την αμμουδιά. Αρχικά, οι φίλοι του φαίνεται πως δεν έδωσαν σημασία αφού νόμιζαν πως ο ανήλικος αστειευόταν. Στη συνέχεια όμως αντιλήφθηκαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά παρά το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε ο απινιδωτής που είχε ο ναυαγοσώστης στην παραλία. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγγενείς και φίλοι της οικογενείας του άτυχου 15χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή ο 15χρονος και αναμένουν απαντήσεις από την νεκροψία.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό περιστατικό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την παραλία των Νέων Φλογητών δήμου Ν. Προποντίδας, 15χρονος ημεδαπός.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter