Τραγωδία στην Ελβετία: Τέσσερα μέλη της ίδια οικογένειας αυτοκτόνησαν πέφτοντας από μπαλκόνι

Τραγωδία στην Ελβετία: Τέσσερα μέλη της ίδια οικογένειας αυτοκτόνησαν πέφτοντας από μπαλκόνι

Τέσσερις Γάλλοι, μέλη της ίδιας οικογένειας, σκοτώθηκαν σήμερα, αφότου, όπως όλα δείχνουν πήδηξαν από τον 7ο όροφο του διαμερίσματός τους στο Μοντρέ, στην Ελβετία, υπό συνθήκες που παραμένουν μυστηριώδεις, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ένας πέμπτος άνθρωπος, μέλος της ίδιας οικογένειας, νοσηλεύεται.

Οι λόγοι αυτής της οικογενειακής τραγωδίας, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Μοντρέ, μια πόλη στις όχθες της λίμνης Λεμάν, παραμένουν άγνωστοι. Όμως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα αυτό για ένα πρόβλημα με την εκπαίδευση ενός εκ των παιδιών.

«Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο διαμέρισμα. Και εκείνη τη στιγμή, προφανώς, ελήφθη η απόφαση από την οικογένεια αυτή να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του καντονιού Βω, o Ζαν Κριστόφ Σοτερέλ, στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα της οικογένειας από τη Γαλλία «για να εκτελέσουν ένα ένταλμα που είχε εκδοθεί σε σχέση με την κατ’ οίκον εκπαίδευση ενός παιδιού», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο τύπου.

Το ένταλμα αφορούσε τον πατέρα, έναν 40χρονο Γάλλο, που διέμενε σε αυτό το διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα και άκουσαν μια φωνή να τους ρωτάει ποιος ήταν. Αφότου δήλωσαν την ταυτότητά τους, δεν άκουγαν πλέον κανέναν θόρυβο από το διαμέρισμα.

Μην μπορώντας να έλθουν σε επαφή με τους ενοίκους, αποχώρησαν από το σημείο, όμως, στο μεταξύ, ένας μάρτυρας τηλεφώνησε στην αστυνομία για να ειδοποιήσει πως άνθρωποι είχαν πέσει από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος.

Ο αυτόπτης μάρτυρας «ήταν παρών τη στιγμή που τα μέλη της οικογένειας έπεσαν», διευκρίνισε ο Σοτερέλ.

Εν αναμονή της επίσημης ταυτοποίησης των θυμάτων, φαίνεται πως οι πέντε άνθρωποι που έπεσαν από το μπαλκόνι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας γαλλικής υπηκοότητας: ο πατέρας, η σύζυγός του 41 ετών, η δίδυμη αδελφή της και η 8χρονη κόρη του ζευγαριού είναι οι τέσσερις νεκροί. Ο γιος, ηλικίας 15 ετών, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η παρουσία κάποιου άλλου προσώπου στο διαμέρισμα τη στιγμή της τραγωδίας έχει αποκλειστεί στην παρούσα φάσης της έρευνας.

«Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν κεκλεισμένων των θυρών. Τα θύματα βρίσκονταν στο διαμέρισμα και κατόπιν έπεσαν από το μπαλκόνι. Αν πρόκειται για μια πτώση ή για άλλες συνθήκες, η έρευνα θα καθορίσει με τι έχουμε να κάνουμε», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter