Τραγωδία στην Εύβοια: 46χρονος έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία – Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Τραγωδία στην Εύβοια: 46χρονος έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία – Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Σοκ προκαλεί η είδηση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα eviaonline.gr για τον θάνατο ενός 46χρονου στη Χαλκίδα. Παρά τις αρχικές πληροφορίες της ιστοσελίδας, η οικογένειά του άτυχου άνδρα αναφέρει ότι δεν ήταν διανομέας.

Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσε και το Νοσοκομείο Χαλκίδας, που σημειώνει ότι ο άτυχος άνδρας δεν ήταν διανομέας και προσκομίσθηκε την Πέμπτη χωρίς σφυγμό. Ως πιθανή αιτία θανάτου αναγράφεται η «καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου αναφέρει:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 41 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Για το περιστατικό αναφέρθηκε στη Βουλή και ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι το περιστατικό ερευνάται και θα υπάρξει ενημέρωση όταν θα ληφθεί απάντηση από την Επιθεώρηση Εργασίας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter