Τραγωδία στο Λασίθι: Νεκρή 45χρονη από πτώση βράχου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Τραγωδία στο Λασίθι: Νεκρή 45χρονη από πτώση βράχου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Aσύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή Αγίας Φωτιάς στην Ιεράπετρα της Κρήτης με θύμα μία γυναίκα 45 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretapost.gr , όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Αγιάς Φωτιάς στην Ιεράπετρα όταν ένας βράχος ξεκόλλησε από το βουνό και έπεσε πάνω σε δύο ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονταν στην περιοχή.

Το ένα δωμάτιο ήταν άδειο ωστόσο στο δεύτερο διέμενε μία οικογένεια από τη Σλοβενία που απολάμβανε τις διακοπές της στην περιοχή. Η πτώση του βράχου ισοπέδωσε τα ενοικιαζόμενα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μία 45χρονη γυναίκα και ο 10χρονος γιος της.

Ο 50χρονος σύζυγός της κατάφερε να απεγκλωβιστεί, σπεύδοντας να καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης, αναζητώντας με αγωνία τα μέλη της οικογένειάς του στα συντρίμμια.

Στο έσπευσαν 25 οχήματα με 50 πυροσβέστες, κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ, εθελοντές της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας και του Ερυθρού Σταυρού, άνθρωποι από την Πολιτική Προστασία και τον δήμο Ιεράπετρας, ξεκινώντας μία μεγάλη προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης της 45χρονης γυναίκας και του 10χρονου παιδιού.

Μέσα σε λίγη ώρα εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο 10χρονος και στη συνέχεια οι έρευνες στράφηκαν στην 45χρονη, η οποία έπειτα από πέντε ώρες εντοπίστηκε νεκρή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter