Τραγωδία Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο του σταθμάρχη στη Λάρισα

Τραγωδία Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο του σταθμάρχη στη Λάρισα

Κατεπείγουσα έρευνα για να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια, προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται.

Νέες αποκαλύψεις για τη χορήγηση της αναρρωτικής άδειας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του gegonota.gews, η αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας φέρεται να δόθηκε από γιατρό Επιμελητή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, κατόπιν εντολής συναδέλφου του, λίγες μόλις ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Την άδεια φέρεται να υπογράφει ο γιατρός Θ.Μ., ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, καθώς σύμφωνα με το gegonota.news δεν εξέτασε τον επιθεωρητή πριν υπογράψει την άδεια. Παράλληλα, σημειώνεται ότι η διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου» φέρεται να είχε άγνοια για την υπογραφή της αναρρωτικής και αναμένεται να διαταχθεί έρευνα για το ποιος φέρεται να έδωσε την εντολή στον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος είναι από την Αθήνα και δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σε τοπικό επίπεδο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter