Τραγωδία Τέμπη – Ξεσπά συγγενής αγνοούμενου: «Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει όπως και η δική μας οργή» (Video)

Τραγωδία Τέμπη – Ξεσπά συγγενής αγνοούμενου: «Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει όπως και η δική μας οργή» (Video)
Φωτογραφία: Alpha

Την ώρα που τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη είναι πλέον 57 ενώ είναι ακόμη άγνωστο πόσοι είναι οι αγνοούμενοι, συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής αγνοουμένου, η οποία ξέσπασε μιλώντας στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας.

Η γυναίκα περιέγραψε την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνει εξαιτίας της κατάρρευσης του επιτελικού κράτους. «Ο αδελφός μου λέγεται Γιάννης Βουτσινάς. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Δεν είναι ζωντανός. Μέσα στο αμφιθέατρο ήρθε η κ.υπουργός, ήρθαν και άλλοι άνθρωποι και κάναμε μια απλή ερώτηση: “Πείτε μας τουλάχιστον πού κάθονταν οι δικοί μας άνθρωποι;”. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μας πούνε ότι η λίστα από την εταιρία… να δουλέψουν με τους αριθμούς των θέσεων, για να δώσουν μια απλή απάντηση. Τους είπα: Θέλετε να το κάνω εγώ τζάμπα;» ήταν τα λόγια της, έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας.

«Μας περιμένουν με ευγένεια τέσσερις ώρες για να παραλάβουμε τους νεκρούς μας. Ο αδελφός μου βέβαια… δεν ξέρω τι θα παραλάβω, λιωμένο κρέας στα σίδερα. Απολαύστε τους! Δεν ξέρουν να απαντήσουν, δεν ξέρουν τίποτα» σημείωσε η ίδια.

«Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει, όπως και η δική μας οργή» ανέφερε.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter