Τραγωδία στη Καλαμαριά, ηλικιωμένος άντρας έχασε τη ζωή του στην εξέδρα

Τραγωδία στη Καλαμαριά, ηλικιωμένος άντρας έχασε τη ζωή του στην εξέδρα

Aπίστευτη τραγωδία σήμερα (29/9) στο γήπεδο της Καλαμαριάς κατά τη διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά. Ενας ηλικιωμένος άνδρας, έχασε τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό στις εξέδρες, αφού έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο τσιμέντο…

Σύμφωνε με αυτόπτες μάρτυρες κατά τον διαπληκτισμό, ο ηλικιωμένος έπεσε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο καθώς υπέκυψε στο τραύμα του. Το ασθενοφόρο που ήταν στο γήπεδο έσπευσε αμέσως στον άτυχο οπαδό αλλά δεν μπόρεσε να τον επαναφέρει στη ζωή. Ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Μετά το ματς ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το παιχνίδι και αρκέστηκε να πει μόνο: «Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις. Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο περιστατικό»

Τη… συνηθισμένη δήλωση του σε ανάλογες περιπτώσεις έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό συμβάν και ξεκαθάρισε ότι το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία κι όχι χώρος εκτόνωσης διαφορών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter