Τραγωδία στη Μεσσήνη: Ο πατέρας είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της κόρης του

Τραγωδία στη Μεσσήνη: Ο πατέρας είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της κόρης του

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη έρχονται στο φως, σύμφωνα με τα οποία ο 59χρονος είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει τη δεκάχρονη κορούλα του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 59χρονος είχε σχεδιάσει την πράξη του και δεν ήταν απόφαση της στιγμής.

Φαίνεται, ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του. Το κακό είναι ότι κανείς από τον περίγυρό του, δεν το κατάλαβε…

Χθες ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή και επιβεβαίωσε ότι το παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ ακόμα κοιμόταν. Δεν πρόλαβε καν να ξυπνήσει και να αντιδράσει και γι’ αυτό βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του. Η βολή ήταν εξ επαφής και δεν υπήρξε καμία διασπορά από τα σκάγια.

Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την πρώτη βολή, ο 59χρονος έστρεψε το δίκαννο κάτω από το λαιμό και έδωσε τέλος στη ζωή του, ακριβώς δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter