Τραγωδία στη Νάξο: Κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Τραγωδία στη Νάξο: Κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Τραγικό συμβάν σε ξενοδοχείο της Νάξου, στην περιοχή μικρή Βίγλα, όπου ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών πνίγηκε στην πισίνα ξενοδοχείου.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα περίπου στη 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου η τετράχρονη δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr μητέρα της 4χρονης εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Μικρή Βίγλα της Νάξου.

Μην έχοντας να αφήσει κάπου το μικρό της κοριτσάκι, το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά… Η μητέρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου σιδερώνοντας ρούχα όπου σε κάποια στιγμή έχασε από τα μάτια της τη μικρή της κόρη.

Είχαν μεσολαβήσει περίπου 10 λεπτά κι έτρεξε πανικόβλητη να βρει το παιδί, όταν το βρήκε στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και άμεσα το 4χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου όπου σήμανε συναγερμός.

Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν το παιδί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες… κάποια στιγμή ανέπνευσε, λένε οι πληροφορίες όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Η σωρός του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter