Τραγωδία στη Ρόδο: Σκοτώθηκε 43χρονος που βοηθούσε θύμα τροχαίου – τραυματίες άλλα δύο άτομα

Τραγωδία στη Ρόδο: Σκοτώθηκε 43χρονος που βοηθούσε θύμα τροχαίου – τραυματίες άλλα δύο άτομα

Τραγωδία στη Ρόδο χθες τη νύχτα. Στο δρόμο Λίνδου – Ρόδου 43χρονος από το χωριό Αφάντου έσπευσε να βοηθήσει θύμα τροχαίου. Όμως παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.20 το βράδυ, όταν IX αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, ανάμεσα στα χωριά Αφάντου και Κολύμπια, χτύπησε στην χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος 43χρονος που διέμενε λίγα μέτρα παραπέρα, ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο, μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν. Παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν ν’ απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο άτυχος 43χρονος ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία κι ένας άξιος οικογενειάρχης. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος.

Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ρόδου.

Πηγή: Ροδιακή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter