Τραγωδία στην Αίγινα: Δύο αδέλφια νεκρά-Πώς έγινε η σύγκρουση της βάρκας τους με υδροφόρα

Τραγωδία στην Αίγινα: Δύο αδέλφια νεκρά-Πώς έγινε η σύγκρουση της βάρκας τους με  υδροφόρα

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Αίγινα, στην οποία έχασαν τη ζωή τους δύο αδέλφια, ψαράδες, οι οποίοι φέρονται να μην ήξεραν κολύμπι, όταν η βάρκα τους εμβολίστηκε από υδροφόρα, 2,5 μίλια από τη Σουβάλα.

Η βάρκα «Παναγιώτης» των δύο αδελφών, 62 και 74 ετών, για άγνωστο λόγο, βρέθηκε εντός της γραμμής διέλευσης των σκαφών, με αποτέλεσμα να εμβολιστεί από την υδροφόρα «Αίγινα 2», ο καπετάνιος της οποίας δεν μπόρεσε, όπως είπε, να την αποφύγει.

Σύμφωνα με τον καπετάνιο, τα δύο αδέλφια δεν αντέδρασαν στα ηχητικά σήματα που τους έκανε, με αποτέλεσμα να είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση.

Οι δύο ψαράδες φέρονται να μάζευαν τα δίχτυα τους την ώρα του δυστυχήματος, χωρίς να είναι κάποιος στο τιμόνι της βάρκας.

Μετά τον εμβολισμό, έπεσαν στη θάλασσα, όπου, παρά τις προσπάθειες του πληρώματος της υδροφόρας, ανασύρθηκαν αναίσθητοι, και όταν μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας της Αίγινας, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός τους.

Ο πλοίαρχος της υδροφόρας συνελήφθη, ενώ τα έξι μέλη του πληρώματος κρατούνται μετά τις καταθέσεις που έδωσαν στο λιμεναρχείο Αίγινας, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter