Τραγωδία στην Ισπανία: Πατέρας και τα δύο παιδιά του πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου

Τραγωδία στην Ισπανία: Πατέρας και τα δύο παιδιά του πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της Ισπανίας όταν τρία μέλη της ίδιας οικογένειας από τη Βρετανία, ο πατέρας και δύο παιδιά, βρέθηκαν νεκροί σήμερα σε μια πισίνα στο θέρετρο Κόστα ντελ Σολ, όπου παραθέριζαν.

Η περιφερειακή κυβέρνηση της Ανδαλουσίας ανέφερε στο Twitter ότι η αστυνομία έφθασε στο σημείο στο Μίχας, κοντά στη Μάλαγα, νωρίς το απόγευμα, αφού δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και βρήκε τα πτώματα του 53χρονου άνδρα, μιας 9χρονης και ενός 16χρονου να επιπλέουν στην πισίνα.

«Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι οι τρεις… ήταν νεκροί και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τους σώσουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τους πνιγμούς, ενώ ψυχολόγοι εστάλησαν στο σημείο για να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Τοπικά ΜΜΕ επικαλούνται μάρτυρες που λένε ότι ο πατέρας και ο 16χρονος γιος πήδηξαν στο νερό για να σώσουν την κόρη που πνιγόταν.

Οι έρευνες για τα αίτια της τραγικής κατάληξης του πατέρα και των δυο παιδιών του βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις νεκροψίες.

Την ίδια στιγμή, σενάριο που έχει αναπτυχθεί, κάνει λόγο για θέμα που δημιουργήθηκε με το σύστημα αποχέτευσης ή το σιφόνι της πισίνας. Το ίδιο σενάριο αναφέρει πως αν το σιφόνι της πισίνας είναι επίπεδο, τότε μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο, καθώς το «φαινόμενο αναρρόφησης» είναι τόσο ισχυρό, που μπορεί να τραβήξει και να «κρατήσει» λουόμενους και ιδιαίτερα μικρά παιδιά, στον πάτο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter