Τραγωδία στην Πάτρα: Ηλικιωμένος έφαγε με το γιο του και μετά έπεσε στο κενό – Πριν λίγο καιρό είχε χάσει τη γυναίκα του

Τραγωδία στην Πάτρα: Ηλικιωμένος έφαγε με το γιο του και μετά έπεσε στο κενό – Πριν λίγο καιρό είχε χάσει τη γυναίκα του

Την τελευταία του πνοή άφησε το αργά το μεσημέρι της Κυριακής ένας 80χρονος στην Αγυιά της Πάτρας. Ο ηλικιωμένος, που πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τη γυναίκα του, έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον 4ο όροφο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, την ώρα που έγινε το κακό στο διαμέρισμα ήταν ο γιος του, με τον οποίο είχαν φάει νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αφού έκατσε στο κυριακάτικο τραπέζι και έφαγε με το γιό του, όταν ο τελευταίος ξάπλωσε, βγήκε στο μπαλκόνι και άγνωστο πως, έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 80χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα, ωστόσο, από την Αστυνομία εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική πράξη.

Συγκλονισμένος είναι ο γιος του 80χρονου, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση και να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στη γειτονιά όπου διέμενε ο 80χρονος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η σορός του 80χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, ενώ επί τόπου βρέθηκε και περιπολικό της Αστυνομίας.

Πηγή: thebest.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter