Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εντοπίστηκε στην λίμνη το όχημα με τη σορό της 35χρονης που αγνοείτο

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εντοπίστηκε στην λίμνη το όχημα με τη σορό της 35χρονης που αγνοείτο

Τραγικό φινάλε είχε η ιστορία της 35χρονης αγνοούμενης από το Αγρίνιο, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης οι δύτες εντόπισαν το όχημά της και μέσα την ίδια, στον πάτο της λίμνης Στράτου.

Το όχημα με τη σορό εντόπισαν οι δύτες της 6ης ΕΜΑΚ που βούτηξαν σήμερα το πρωί στα νερά της λίμνης. Η 35χρονη, από προχθές το πρωί δεν είχε δώσει σημεία ζωής και είχε σημάνει συναγερμός μετά την εξαφάνισή της. 

Η άτυχη γυναίκα, είχε φύγει από το σπίτι με το όχημα της. Όλα τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών συνηγορούσαν πως πρόκειται για σοβαρή υπόθεση και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Σπολάιτας και της τεχνητής λίμνης Στράτου.

Ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές, προσκόμισε για την έρευνα και κάποια στοιχεία που έδειχναν ότι η 35χρονη θα οδηγείτο σε αυτοχειρία.

Από τις πρωινές ώρες σήμερα ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση κατάδυσης των δυτών της 6ης ΕΜΑΚ οι οποίοι εντόπισαν το όχημα προσεγγίζοντας αρχικά με βάρκα στο σημείο που εμφανίστηκαν χθες το μεσημέρι κηλίδες καυσίμου.


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter