Τραγωδία στο Λουτράκι: Ποιο σενάριο κερδίζει έδαφος για τον χαμό 4 ανθρώπων (Photos)

Τραγωδία στο Λουτράκι: Ποιο σενάριο κερδίζει έδαφος για τον χαμό 4 ανθρώπων (Photos)

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα τις τελευταίες ώρες σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι στο Λουτράκι, όπου εντοπίστηκαν νεκροί τέσσερις άνδρες 72, 49, 37 και 35 ετών.

Το σημείο μάλιστα ήταν δυσπρόσιτο που δυσκόλεψε ιδιαίτερα και την επιχείρηση των Αρχών για την ανάσυρση των τεσσάρων σορών.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή σε βάθος πέντε μέτρων όπου εντοπίστηκαν οι νεκροί και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου.  

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι άνδρες έψαχναν για λίρες που υποτίθεται πως ήταν κρυμμένες από την εποχή της Κατοχής αλλά βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Στο σημείο εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, και μια γεννήτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι οι άτυχοι άνδρες να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις της γεννήτριας καθώς ο χώρος ήταν κλειστός και δεν αεριζόταν επαρκώς. Το μοιραίο λάθος τους ήταν ότι μετέφεραν στο εσωτερικό τη γεννήτρια προκειμένου να έχουν φως αλλά τελικά αυτό ίσως ήταν που επέφερε το μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ενός, βλέποντας ότι ο άνδρας της δεν δείχνει σημάδια ζωής, αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και να δώσει όλες τις πληροφορίες που γνώριζε, προκειμένου οι αρχές, να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά στο σημείο που πιθανότατα να βρίσκονταν οι άντρες για να διαπιστώσουν εάν έπαθαν κάτι. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των συγγενών των θυμάτων, ότι δηλαδή κάτι κακό συμβαίνει, από τη στιγμή που κανένας τους δεν απαντούσε στις κλήσεις ενώ οι ώρες περνούσαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter