Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Απολογείται ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Απολογείται ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου απολογείται σήμερα μετά την 24ωρξ προθεσμία που έλαβε χθες, ο 44χρονος χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου που συγκρούστηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες 60 και 70 ετών αντίστοιχα και να τραυματιστεί σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα.

Ο 44χρονος κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, η τελευταία κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο άντρας κρατείται στο λιμεναρχείο Ναυπλίου και σήμερα θα παρουσιαστεί εκ νέου στον ανακριτή.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του στη λιμενική αρχή στο Πόρτο Χέλι, όπου επηλήφθηκε του συμβάντος, φέρεται να υποστήριξε ότι κατά την πορεία του ταχύπλοου δεν αντιλήφθηκε το μικρό αλιευτικό που πιθανόν δεν είχε επαρκή φωτισμό.

Ανέφερε εξάλλου ότι μετά το συμβάν, δεν εξαφανίστηκε, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει προκειμένου να περισυλλεγούν τα άτομα που είχαν πέσει στη θάλασσα από τη μικρή λέμβο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος και να βγει στη ξηρά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και να επικοινωνήσει με το συνήγορό του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter