Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Άφησε σημείωμα ο 27χρονος που σκότωσε το παιδί του – Τι έλεγε

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Άφησε σημείωμα ο 27χρονος που σκότωσε το παιδί του – Τι έλεγε

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της τραγωδίας στο Χαλάνδρι όπου ο 27χρονος πατέρας σκότωσε το 4 χρονών γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αρχικά, από τις έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 27χρονος αυτόχειρας δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους της πράξης του. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο έλεγε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη του.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες ο 27χρονος, μιλά στο σημείωμά του για εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο, πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη».

Ο 27χρονος είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο με τη σύζυγό του, ωστόσο το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και το παιδί μεγάλωνε με τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία, η 21χρονη μητέρα του παιδιού δεν μπορούσε να αντέξει πια τους καυγάδες και τη ζήλιες του συζύγου της και είχε φύγει από το σπίτι. 

Τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ της τραγωδίας

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε άλλος ένας, τηλεφωνικός αυτή τη φορά, καυγάς, πάλι λόγω των εμμονών του 27χρονου πως η σύζυγός τους τον απατά. Ακόμα και η αδερφή της 21χρονης τον πήρε τηλέφωνο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, λέγοντας του πως η εν διαστάσει σύζυγος του είναι μαζί της.

Τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε το παιδί του, μέσα στο δωμάτιό του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Tα ψυχολογικά προβλήματα του 27χρονου

Όπως έγινε γνωστό από συγγενείς του 27χρονου, ο άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από πολύ νεαρή ηλικία καθώς έχασε νωρίς τον πατέρα του από καρκίνο, με αποτέλεσμα να γίνει βίαιος απέναντι στην μητέρα του και τους συγγενείς του.

Μάλιστα άρχισε να αναπτύσσει παραβατική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το 2015 για ληστεία σε ιδιοκτήτες σπιτιού στο Γέρακα όπου και διέμενε και τελικά να αθωωθεί στο δικαστήριο.

Πριν χωρίσει με την σύζυγο του, είχε απευθυνθεί σε ειδικό, οποίος του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η κλεμμένη καραμπίνα

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

Η 21χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού βρίσκεται σε σοκ και παρακολουθείται από ψυχολόγους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter