Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι όπλισε τον 27χρονο να σκοτώσει τον 4 χρονών γιο του

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Τι όπλισε τον 27χρονο να σκοτώσει τον 4 χρονών γιο του

Η εμμονές του για απιστία της συζύγου του σε συνδυασμό με τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε από νεαρή ηλικία φαίνεται να είναι τα αίτια που όπλισαν το χέρι του 27χρονου πατέρα να σκοτώσει το μόλις 4 χρονών γιο του στο σπίτι του στο Χαλάνδρι και στη συνέχεια να βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό και ανατριχιαστικό θέαμα. Το 4χρονο αγοράκι βρισκόταν μέσα στα αίματα στο κρεβάτι του και δίπλα του τον πατέρα του, νεκρό. 

Την ίδια αποτρόπαια εικόνα αντίκρισε και η μητέρα του μικρού παιδιού η οποία είχε ανησυχήσει που ο 27χρονος δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις της και έτσι αποφάσισε να πάει η ίδια στο σπίτι του να δει τι συμβαίνει.

Τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ της τραγωδίας

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία, η 21χρονη μητέρα του παιδιού δεν μπορούσε να αντέξει πια τους καυγάδες και τη ζήλιες του συζύγου της. Έτσι είχε αποφασίσει να φύγει από το σπίτι αφήνοντας στον σύζυγό της το παιδί. 

Διαβάστε επίσης: Νέα δεδομένα στην τραγωδία του Χαλανδρίου: Πολλούς μήνες πριν ο πατέρας είχε κλέψει το όπλο του εγκλήματος

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε άλλος ένας, τηλεφωνικός αυτή τη φορά, καυγάς, πάλι λόγω των εμμονών του 27χρονου πως η σύζυγός τους τον απατά. Ακόμα και η αδερφή της 21χρονης τον πήρε τηλέφωνο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, λέγοντας του πως η εν διαστάσει σύζυγος του είναι μαζί της.

Τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε το παιδί του, μέσα στο δωμάτιό του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Tα ψυχολογικά προβλήματα του 27χρονου

Όπως έγινε γνωστό από συγγενείς του 27χρονου, ο άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από πολύ νεαρή ηλικία καθώς έχασε νωρίς τον πατέρα του από καρκίνο, με αποτέλεσμα να γίνει βίαιος απέναντι στην μητέρα του και τους συγγενείς του.

Μάλιστα άρχισε να αναπτύσσει παραβατική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το 2015 για ληστεία σε ιδιοκτήτες σπιτιού στο Γέρακα όπου και διέμενε και τελικά να αθωωθεί στο δικαστήριο.

Πριν χωρίσει με την σύζυγο του, είχε απευθυνθεί σε ειδικό, οποίος του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η κλεμμένη καραμπίνα

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

Η 21χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού βρίσκεται σε σοκ και παρακολουθείται από ψυχολόγους. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter