Τραγωδία στον Αλμυρό: Είπαν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Τραγωδία στον Αλμυρό: Είπαν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς φίλοι και συμμαθητές στην 14χρονη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της την Παρασκευή το βράδυ σε λούνα παρκ στον Αλμυρό.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κηδεία του 14χρονου κοριτσιού για να την αποχαιρετήσει. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο πατέρας της καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η 14χρονη έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του λούνα παρκ.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της μαθήτριας θα κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ αναμένεται και το πόρισμα των πραγματογνώμων, που θα «φωτίσει» τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα».

Παράλληλα, σύμφωνα με το volos.ert.gr  Άρειος Πάγος εξέδωσε απόφαση με αφορμή το προηγούμενο ατύχημα στη Χαλκίδα που αναφέρει ότι απαγορεύεται η χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος από ανήλικους χρήστες και μάλιστα επιβάλλεται έξω από κάθε μηχάνημα να υπάρχει σχετική ειδοποίηση ότι απαγορεύεται η χρήση από ανήλικους. Φως στο θέμα θα ρίξει η αυτοψία των εμπειρογνωμόνων που ορίστηκαν όχι μόνο από την αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, αλλά και των τεχνικών συμβούλων όλων των εμπλεκομένων πλευρών που ξεκίνησαν χθες το έργο τους και αναμένεται να παραδώσουν το πόρισμα σε επτά ημέρας.

Εν τω μεταξύ, ο χειριστής του μηχανήματος- παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι δεν ασκήθηκε ποτέ ποινή δίωξη σε βάρος του και παρά το γεγονός ότι διαθέτει άδεια παραμονής και άδεια εργασίας, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί ώστε να καταθέσει πώς έγινε το τραγικό περιστατικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter