Τραγωδία στον Αλμυρό: Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 14χρονης – Άφαντος παραμένει ο χειριστής του παιχνιδιού

Τραγωδία στον Αλμυρό: Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 14χρονης – Άφαντος παραμένει ο χειριστής του παιχνιδιού

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της αδικοχαμένης 14χρονης που βρήκε φριχτό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του λούνα παρκ στο παζάρι του Αλμυρού την περασμένη Παρασκευή το βράδυ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 14χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Την ίδια ώρα άφαντος παραμένει ο χειριστής του παιχνιδιού από το Μπαγκλαντές ο οποίος εξαφανίστηκε αμέσως μετά το δυστύχημα. 

«Δεν προβλέπεται να υπάρχει κάποια πιστοποίηση του χειριστή αυτού του μηχανήματος», είπε ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη έφηβη. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «θα εμφανιστεί σήμερα ή αύριο» ο χειριστής του μηχανήματος, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, καθώς έχει εξαφανιστεί από την στιγμή της τραγωδίας.

Όπως σημείωσε, ο χειριστής έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών στο εν λόγω παιχνίδι, και δουλεύει τουλάχιστον 250 ημέρες τον χρόνο.

Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ

Την ίδια ώρα, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ η οποία είχε συλληφθεί αμέσως μετά το ατύχημα, αφέθηκε ελεύθερη.  Η ίδια μιλώντας στο Star είπε: 

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους.

Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ… Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter