Τραγωδία στον Αλμυρό: Τι κατέθεσε ο χειριστής του λούνα παρκ που σκοτώθηκε η 14χρονη

Τραγωδία στον Αλμυρό: Τι κατέθεσε ο χειριστής  του λούνα παρκ που σκοτώθηκε η 14χρονη

Κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ στον Αλμυρό που έχασε τη ζωή της η 14χρονη.

Ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αλμυρού λίγο μετά τις 7 το απόγευμα για να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη την μοιραία ημέρα και το κορίτσι εκσφεντονίστηκε από το παιχνίδι. 

«Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή. Εξ’ όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόματα, αυτό είναι ανακριβές» επισήμανε ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος, μιλώντας στο Star.

Τι είπε η φίλη της 14χρονης

Η κατάθεση της καλύτερης φίλης της 14χρονης που καθόταν ακριβώς δίπλα της στο μοιραίο παιχνίδι όμως, αναφέρει: «Μπήκαμε στο παιχνίδι και οι πρώτες περιστροφές ήταν κανονικές. Ξαφνικά άρχισε να αυξάνει ταχύτητα και επειδή φοβήθηκα, κρατήθηκα. Τότε είδα τη φίλη μου να πετάγεται από τη θέση της. Το μηχάνημα σταμάτησε, κατεβήκαμε και επικρατούσε πανικός».Ο χειριστής ισχυρίστηκε στην κατάθεση του ότι εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε την οργή των συγγενών. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 14χρονης που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πήρε εξιτήριο την Τετάρτη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter