Τραγωδία στον Όλυμπο: Η τρίτη φορά ήταν η τραγική για τον φοιτητή – Βίντεο από την Πυροσβεστική

Τραγωδία στον Όλυμπο: Η τρίτη φορά ήταν η τραγική για τον φοιτητή – Βίντεο από την Πυροσβεστική

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του άτυχου 26χρονου ορειβάτη, ο οποίος βρήκε χθες τραγικό θάνατο πέφτοντας σε γκρεμό 200 μέτρων στον Όλυμπο.

Ο 26χρονος Δ.Η. είχε πάει μαζί με τον 25χρονο φίλο του Σ.Δ. για ορειβασία χθες κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός», αλλά άγνωστο πώς, έπεσε από μονοπάτι σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι δυο νέοι σπούδαζαν τουριστικές επιχειρήσεις σε ιδιωτική σχολή στη Θεσσαλονίκης, όπου και γνωρίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του είχε ξαναπάει στο σημείο άλλες δύο φορές και έπεισε και τον 25χρονο φίλο του να τον ακολουθήσει ο οποίος πήγαινε για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τους άντρες της Πυροσβεστικής Κατερίνης, πρόκειται για ένα δύσβατο και παγωμένο μέρος. Όταν αντίκρισαν τον 25χρονο ο οποίος ήταν αυτός που κάλεσε την πυροσβεστική, όπως λένε, ήταν φοβισμένος και τραυματισμένος.

Ο 25χρονος νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Κατερίνης, με τραυματισμένα τα πόδια του (είναι σε γύψο) και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Πυροσβεστική έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την επιχείρηση που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου για την ανάσυρση της σορού του άτυχου ορειβάτη και την επιχείρηση διάσωσης του 25χρονου φίλου του.

Διαβάστε επίσης:

Ξανά στο «κόκκινο» η Πυροσβεστική: Γιατί ανεβαίνει πάλι στον Όλυμπο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter