Τραγωδία στον Όλυμπο: O επιζώντας θα δώσει απαντήσεις για το χαμό των δύο γιατρών

Τραγωδία στον Όλυμπο: O επιζώντας θα δώσει απαντήσεις για το χαμό των δύο γιατρών

Ο χαμός των γιατρών του ΓΝΛ στο δυστύχημα, του 46χρονου παθολόγου – εντατικολόγου Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και του 49χρονου αναισθησιολόγου Θεόδωρου Χατζόπουλου, που συνέβη στο βουνό του Ολύμπου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Λάρισας.

Οι δυο γιατροί που ξεκίνησαν την Πέμπτη, στο ρεπό τους, για μια κατάβαση, βρήκαν τραγικό θάνατο όταν τους πλάκωσε, μαζί με ακόμη έναν συνοδοιπόρο τους, χιονοστιβάδα στον Όλυμπο. Η κατάθεση που θα δώσει ο επιζών ορειβάτης-σκιέρ θα ρίξει φως στο πως έγινε το τραγικό περιστατικό.

Οι δυο γιατροί βρίσκονταν στην περιοχή Ξερολάκι, στον Όλυμπο. Ο τρίτος της παρέας μόλις χτυπήθηκαν από τη χιονοστιβάδα κατάφερε να βγει από το χιόνι και ειδοποίησε διασώστες και τις Αρχές ενημερώνοντας πως οι δυο φίλοι του αγνοούνται.

Αρχικά ο τρίτος της παρέας που ειδοποίησε τις αρχές βρήκε τον έναν γιατρό και λίγο αργότερα και τον δεύτερο, ήταν και οι δύο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι δυο γιατροί μεταφέρθηκαν στον Κοκκινοπηλό και από εκεί στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ο θάνατος των δύο γιατρών βύθισε στο πένθος τις οικογένειες, τους φίλους και τους συναδέλφους τους. Οι δυο τους αγαπούσαν την ορειβασία και το σκι. 

Από αργά το βράδυ της Πέμπτης αλλά και νωρίς την Παρασκευή τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από αποχαιρετιστήρια μηνύματα Λαρισαίων για τους δύο επιστήμονες που ήταν λάτρεις της δράσης και των σπορ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter