ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, μετά τη σύγκρουση τρένου με νταλίκα(Photos)

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, μετά τη σύγκρουση τρένου με νταλίκα(Photos)

Επανήλθαν στην κανονική τους ροή τα δρομολόγια των τρένων στον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, που είχαν διακοπεί από χθες, Κυριακή, μετά τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με φορτηγό, που σημειώθηκε στο τμήμα Τιθορέα – Λιανοκλάδι, ευτυχώς, χωρίς τραυματισμούς.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η νταλίκα με τούρκικες πινακίδες φέρεται να παραβίασε τη φυλασσόμενη, ισόπεδη διάβαση με αυτόματα συστήματα, με αποτέλεσμα να εμβολιστεί στο πίσω μέρος από την αμαξοστοιχία «intercity 59», που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Το τρένο παρέσυρε το βαρύ όχημα για λίγα μέτρα με την μηχανή του να βγαίνει εκτός γραμμής. Οι περίπου 300 επιβάτες της αμαξοστοιχίας μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας και από εκεί συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλη αμαξοστοιχία.

Αντιστοίχως, οι επιβάτες που ξεκινούσαν από την Αθήνα, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, μετεπιβιβάζονταν σε λεωφορεία, στο τμήμα μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας, μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής από τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.

Photos: LamiaReport.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter