Τραμπ: «Είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου»

Τραμπ: «Είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου»

Παραμένει σε… άλλη διάσταση ο Τραμπ, ο οποίος δήλωσε ότι είναι «ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου» για να πείσει τους δημοσιογράφους ότι αισθάνεται αρκετά καλά ώστε να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση.

Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί το μέτρημα όσον αφορά την καταγραφή δηλώσεων οι οποίες είτε προκαλούν, είτε αφήνουν αρκετές απορίες, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι «Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», μιλώντας στο Fox Business Network στην πρώτη του συνέντευξη από όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από την Covid-19.

Μάλιστα, ο Τραμπ δήλωσε με βεβαιότητα ότι δεν είναι μεταδοτικός, αν και στον Λευκό Οίκο έχουν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα κορονοϊού, μεταξύ αυτών και η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου, Κέιλι Μακ Ενάνι.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να πείσει άπαντες ότι μπορεί να συμμετάσχει σε προεκλογικές εκστρατείες αλλά και σε ένα debate υπό… κανονικούς όρους. Νωρίτερα, η ανεξάρτητη επιτροπή για τη διοργάνωση των προεκλογικών μονομαχιών είχε προτείνει τη διεξαγωγή debate… εξ αποστάσεως, κάτι που απορρίπτει ο Τραμπ.

«Δεν θα συμμετάσχω σε εικονικό ντιμπέιτ. Δεν το δέχομαι. Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε ένα εικονικό ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ δεν είναι αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter