Tραμπ: Η Μαντόνα είναι αηδιαστική (Video)

Tραμπ: Η Μαντόνα είναι αηδιαστική (Video)

Στη δεύτερη συνέντευξη του, μετά την ανάληψη της προεδρίας που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλεσε την Μαντόνα«αηδιαστική» και δεν δίστασε να την κατηγορήσει για τη στάση της. “Ειλικρινά, είναι αηδιαστική. Νομίζω ότι έκανε πολύ κακό στο εαυτό της. Νομίζω ότι βλάπτει και ολόκληρο το σκοπό (σ.σ. της διαμαρτυρίας),”

δήλωσε ο Ντόλαντ Τράμπ στην εκπομπή του Fox News Channel.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος ανέφερε πως θεωρεί ότι όσα είπε η συγκεκριμένη είναι ιδιαιτέρως επαίσχυντα για τη χώρα ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως τον ενόχλησαν και κάποιοι άλλοι. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα σχόλιο που έγινε πρόσφατα για το γιο του και είπε πως το βρήκε πολύ κακό .

Πρόσθεσε επίσης πως ο Μπάρον είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πως είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτόν όλο αυτό που συμβαίνει. 

Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Ο λόγος που ο πρόεδρος ήταν έξαλλος μαζί της ήταν ότι η Μαντόνα  συμμετείχε μαζί με επιφανείς προσωπικότητες που τάχθηκαν κατά του Ντόναλντ στις διαδηλώσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Η Μαντόνα συμμετείχε και στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσινγκτον, δεν συγκράτησε την αθυροστομία της και μεταξύ πολλών «Fuck» και ενός «suck a dick» είπε επίσης πως είχε τόσο πολύ οργιστεί με την εκλογή του που σκεφτόταν να ανατινάξει το Λευκό Οίκο, αλλά πως φυσικά ποτέ δεν θα το έκανε.

Η ομιλία της προκάλεσε αίσθηση ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ίσως αυτή η φράση της οδηγούσε σε έρευνα των υπηρεσιών ασφαλείας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=c9sSdhhJAKU

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter