Τραμπ: Όλα αλλάζουν από σήμερα – Θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά – Live ενημέρωση (Photos και Video)

Τραμπ: Όλα αλλάζουν από σήμερα – Θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά – Live ενημέρωση (Photos και Video)

Πάρτε το απόφαση! Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος πλανητάρχης. “Όλα αλλάζουν από τώρα, σήμερα είναι η δική σας μέρα”, είπε ο νέος Πρόεδρος κατά την ομιλία του αμέσως μετά την ορκωμοσία.

00.00 Ο Ντόναλντ Τραμπ αφίχθη στο Λευκό Οίκο με την ιδιότητα του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, αφού ορκίστηκε στο Καπιτώλιο και εκφώνησε μια ομιλία για την ορκωμοσία του.

Ο δισεκατομμυριούχος έφθασε στην κατοικία του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, μετά την αποχώρηση με ελικόπτερο του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα, κι αφού διέσχισε με την προεδρική λιμουζίνα τους δρόμους της Ουάσιγκτον, για να χαιρετίσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να τον τιμήσει.

11.35 Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, η σύζυγός του Μελάνια και ο γιος τους Μπάρον εξήλθαν για λίγο της προεδρικής λιμουζίνας τους, με την οποία διασχίζουν τη λεωφόρο Πενσιλβάνια, που συνδέει το Καπιτώλιο με τον Λευκό Οίκο, προκειμένου να χαιρετίσουν το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί για να τιμήσει το νέο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

Λίγο πριν, η προεδρική αυτοκινητοπομπή πέρασε μπροστά από μια ομάδα διαδηλωτών που κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα κατά του Τραμπ.

“Όλα αλλάζουν από τώρα, σήμερα είναι η δική σας μέρα”, ξεκίνησε την ομιλία του ο Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μετά τον όρκο που έδωσε. Συνέχισε λέγοντας: Είμαστε ένα Έθνος.Έχω πίστη σε όλους τους Αμερικάνους. Τα προηγούμενα χρόνια υπερασπιστήκαμε τα σύνορα άλλων χωρών και όχι τα δικά μας. Κάναμε άλλες χώρες πλούσιες, και βοηθήσαμε άλλες βιομηχανίες άλλων χωρών να πλουτίσουν και αφήσαμε να συρρικνωθεί ο αμερικανικός πλούτος. Τα εργοστάσιά μας έκλεισαν. Ο πλούτος της μεσαίας τάξης έχει λεηλατηθεί. Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν. Κοιτάζουμε το μέλλον. Θα φέρουμε πίσω τα όνειρά μας. Θα είμαστε ενωμένοι και θα είμαστε προστατευμένοι από τον Θεό. Δεν θα δεχτούμε πολιτικούς που είναι μόνο λόγια και παράπονα και δεν κάνουν τίποτα για λύσουν τα προβλήματα. Τώρα είναι η εποχή της δράσης, τέρμα τα κούφια λόγια. Η χώρα μας θα ευημερήσει. Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε τα μυστήρια του διαστήματος. Ό,τι χρώμα κι αν έχει το δέρμα μας, όλοι μας έχουμε μέσα μας το κόκκινο αίμα του πατριωτισμού. Κανείς δεν θα σας αγνοήσει ποτέ ξανά. Από κοινού θα καταστήσουμε την Αμερική σπουδαία ξανά. Θα κάνουμε μαζί την Αμερική πιο ασφαλή ξανά. Ο θεός να σας ευλογεί. Ο Θεός ας ευλογεί την Αμερική.

19:03 Ο όρκος του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

18:55 Ο Μάικ Πενς ορκίστηκε ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ (Photo και video)

18:39 Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο Καπιτώλιο (Video)

18:30 Η Μελάνια Τραμπ μπαίνει στο Καπιτώλιο (Photo και Video)

18:27 Η Μισέλ Ομπάμα και η Τζιλ Μπάιντεν φθάνουν στην τελετή

18:23 Τα πέντε παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ φτάνουν στο Καπιτώλιο (Photo και Video)

18:13 Μισέλ Ομπάμα και Μελάνια Τραμπ φτάνουν στο Καπιτώλιο (Photo και Video)

18:10 Ο Τζον ΜακΚέιν και ο Μπέρνι Σάντερς φθάνουν στην τελετή

18:08 Διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον έσπασαν υποκατάστημα της Bank of America και των Starbucks (Video)

https://twitter.com/CassandraRules/status/822469405699436544

17:42 Ένταση με διαδηλωτές και αστυνομικούς στην Ουάσινγκτον – Δείτε το βίντεο

17: 32 Μπίλ Κλίντον και Χίλαρι έφτασαν στο καπιτώλιο και πήραν τις θέσεις τους για την τελετή ορκωμοσίας. Δείτε το βίντεο

17:30 Τα ζεύγη Ομπάμα και Τραμπ πριν από λίγο στον Λευκό Οίκο

17:05 “Χτίσε γέφυρες όχι τείχη” φωνάζουν οι διαδηλωτές στον Ντόνλαντ Τραμπ – Δείτε το βίντεο

16:56 Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα και υποδέχονται τους Τραμπ στα σκαλιά του Λευκού Οίκου

Το Καπιτώλιο παραμένει απόρθητο φρούριο, ενώ δεκάδες χιλιάδες αστυνομικοί έχουν λάβει θέσεις στην Ουάσιγκτον, όπου έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στους κεντρικούς δρόμους.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη παρέλαση κατά μήκος της κεντρικής οδού (Pennsylvania Avenue) μέχρι το Λευκό Οίκο.

Από την άλλη πλευρά, διαδηλώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει ακτιβιστές σε κεντρικές περιοχές της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter