Τραμπ σε Κιμ: Του εύχομαι να γίνει καλά

Τραμπ σε Κιμ: Του εύχομαι να γίνει καλά

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιανγκ Ουν, αφού οι πληροφορίες που φτάνουν από την Βόρεια Κορέα είναι ανέκαθεν περιορισμένες. 

Ωστόσο, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος  στον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους φέρεται να είναι σε «σοβαρή κατάσταση» ύστερα από επέμβαση στην καρδιά, του ευχήθηκε περαστικά. 

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν; Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγχείρηση καρδιάς, λένε αμερικανικά μέσα

«Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του, μπορώ να πω μόνο αυτό: του εύχομαι να γίνει καλά γιατί αν είναι στην κατάσταση που λένε τα δημοσιεύματα, αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση, το έχω πει πολλές φορές. Αν κάποιος άλλος ήταν σε αυτήν τη θέση, θα ήμασταν τώρα σε πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Παρά τις πιέσεις τους όμως, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν πρόσθεσε κάτι άλλο σχετικά με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ένας άλλος ανώνυμος αξιωματούχος των ΗΠΑ είπε στο CNN ότι οι ανησυχίες για την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας είναι αξιόπιστες, αλλά η σοβαρότητα της ασθένειάς του είναι δύσκολο να εκτιμηθεί.

Πάντως, η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Βορειοκορεάτη ηγέτη ήταν στις 11 Απριλίου ο οποίος προέδρευε σε συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter