Τραμπ σε Χάρι: Καλή τύχη με την Μέγκαν, θα την χρειαστείς

Τραμπ σε Χάρι:  Καλή τύχη με την Μέγκαν, θα την χρειαστείς

Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ. 

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο της Daily Mail στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ είπε για την αφροαμερικανίδα ηθοποιό ότι «δεν είμαι οπαδός της» ενώ στον πρίγκιπα Χάρι ευχήθηκε «καλή τύχη, θα την χρειαστεί».

«Δεν είμαι οπαδό της και πιθανότατα το γνωρίζει και η ίδια» είπε χαρακτηριστικά για την Μέγκαν Μαρκλ ο Τραμπ συμπληρώνοντας στη φράση του την αναφορά για τον Χάρι: «Του εύχομαι καλή τύχη γιατί θα τη χρειαστεί».

Ακόμα πιο αιχμηρό ήταν το σχόλιο του επικεφαλής της καμπάνιας του Τραμπ το 2016, Κόρεϊ Λεβαντόφσκι: «Έκαναν χάρη στη Βρετανία φεύγοντας, ελπίζω να κάνουν το ίδιο και σε εμάς».

Υπενθυμίζεται ότι με παρέμβασή τους για τις αμερικανικές εκλογές, ο δούκας του Σάσεξ είπε στους ψηφοφόρους των ΗΠΑ «να απορρίψουν την ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την διαδικτυακή αρνητικότητα» ενώ η δούκισσα χαρακτήρισε τον προεδρικό αγώνα ως «τις πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας» εκνευρίζοντας τους οπαδούς του Τραμπ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter