Τραμπ: Τα πάω πολύ καλά με τον Ερντογάν

Τραμπ: Τα πάω πολύ καλά με τον Ερντογάν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε παραδεχθεί ότι έχει αναπτύξει καλές σχέσεις με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις αρχές του έτους στον δημοσιογράφο Μπομπ Γούντγουορντ.

«Τα πάω πολύ καλά με τον Ερντογάν, μολονότι υποτίθεται ότι δεν θα έπρεπε επειδή όλοι λένε “Τι φρικτός τύπος”. Αλλά ξέρετε, για μένα λειτουργεί», ακούγεται να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ στο ηχογραφημένο απόσπασμα της συνομιλίας μεταδόθηκε τη Δευτέρα από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, παραμονή της έκδοσης του βιβλίου Rage, το οποίο βασίζεται σε 18 συνεντεύξεις που έδωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος στον γνωστό δημοσιογράφο.

«Είναι αστείο, μπορώ να σας πω ότι όσο πιο σκληροί και κακοί είναι, τόσο καλύτερα τα πάμε. Κάποια μέρα θα μου εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό, εντάξει;. Αλλά ίσως δεν είναι κακό. Οι εύκολοι (ηγέτες) είναι αυτοί που δεν μου αρέσουν τόσο ή δεν τα πάω τόσο καλά μαζί τους», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Στις συζητήσεις του με τον Γούντγουορντ, ο Τραμπ έκανε και άλλες δηλώσεις που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. Παραδέχτηκε για παράδειγμα ότι απέκρυψε σκοπίμως τη σοβαρότητα της πανδημίας του νέου κορονοϊού «για να μην προκαλέσει πανικό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter