Τραμπούκικη επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Στρατάκη (Audio)

Τραμπούκικη επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Στρατάκη (Audio)

Επίθεση αγνώστου εις βάρος του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού, Γιάννη Στρατάκη, καταγγέλλει το «Κόκκινο 105,5».

Το περιστατικό συνέβη κατά τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης επί της λεωφόρου Κηφισίας. Δικυκλιστής ακολούθησε το όχημα του Γιάννη Στρατάκη, εξυβρίζοντας τόσο αυτόν, όσο και τον πολιτικό και επαγγελματικό του χώρο. Όταν σταμάτησαν σε φανάρι, ο δικυκλιστής άφησε το μηχανάκι του και ξεκίνησε να χτυπά τα τζάμια του αυτοκινήτου, εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές, όπως «θα πεθάνετε αλήτες». Εντέλει, ο δικυκλιστής έσπασε το τζάμι του συνοδηγού, τραυματίζοντας – ευτυχώς ελαφρά – τον Στρατάκη στο χέρι και έφυγε με ταχύτητα στα στενά της Κηφισιάς.

Ο Γιάννης Στρατάκης επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Θεοδωρικάκο, καταγγέλλοντας την επίθεση που δέχτηκε. Δεν υπήρξε καμία απολύτως ανταπόκριση.

Οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» σημειώνουν: «Οι απόπειρες εκφοβισμού και οι απειλές προς εργαζόμενους του σταθμού δεν είναι κάτι καινοφανές. Πολύ συχνά γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων με υβριστικό ή και ξεκάθαρα απειλητικό περιεχόμενο. Συνιστά όμως μείζονα ποιοτική αναβάθμιση της απειλής το ότι κάποιοι θεωρούν πως υφίσταται πρόσφορο έδαφος για να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις.

Ως 105,5 Στο Κόκκινο, δηλώνουμε σε όλους τους τόνους πως θα πράξουμε ό,τι είναι εφικτό για να προστατεύσουμε, όχι μόνο τη σωματική ακεραιότητα των εργαζόμενων, αλλά και τη δυνατότητά τους να εκφέρουν ελεύθερα την άποψή τους από τις συχνότητες του σταθμού. Το αυτό ακριβώς απαιτούμε και από την οργανωμένη Πολιτεία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter