Τραμπούκικη επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές έξω από το υπουργείο Εργασίας (Video)

Τραμπούκικη επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές έξω από το υπουργείο Εργασίας (Video)

Τραμπούκικη επίθεση από τα ΜΑΤ κατά διαδηλωτών από το σωματείο του Επισιτισμού – Τουρισμού καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα, δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών ενάντια σε εργαζόμενους που διαδήλωναν στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας και στη συνέχεια εξαπέλυσαν επίθεση με γκλοπ και κλωτσιές, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Σύμφωνα με τον 902.gr, έχει προσαχθεί ο πρόεδρος του κλαδικού Συνδικάτου και ο πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου στη «ΣΕΛΕΚΤ».

Στο υπουργείο μετέβη ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του κόμματος, αλλά και αντιπροσωπεία της γραμματείας του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους διαδηλωτές.

«Για ακόμα μια φορά το υπουργείο εργοδοσίας αποδεικνύει σε ποιον κάνει τις πλάτες. Οι εργαζόμενοι, που διεκδικούμε να μη δουλεύουμε σαν σκλάβοι, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την καταστολή», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό και τον Επισιτισμό πραγματοποίησαν συγκέντρωση διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις με υποχρεωτική εφαρμογή και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους του κλάδου. Την κινητοποίηση οργάνωσε το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας (12 μ. έως 4 μ.μ.) που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία του κλάδου (ΠΟΕΕΤ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter