Τράπεζα Πειραιώς: Kρούσματα βίαιων επιθέσεων από πελάτες σε υπαλλήλους στις ατελείωτες ουρές!

Τράπεζα Πειραιώς: Kρούσματα βίαιων επιθέσεων από πελάτες σε υπαλλήλους στις ατελείωτες ουρές!

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε έξω από κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, με πελάτη να απειλεί με στιλέτο εργαζόμενη που βγήκε από το κατάστημα προκειμένου να παρακάμψει με τη βία τη μεγάλη ουρά που είχε σχηματιστεί εκτός του καταστήματος και να εξυπηρετηθεί!

Στον Άγιο Στέφανο πελάτης έβγαλε στιλέτο

Το επεισόδιο σημειώθηκε χτες στο κατάστημα του Αγίου Στεφάνου του Νομού Αττικής, και σύμφωνα με την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς που το ανακοίνωσε, αποτελεί την «κορυφή του παγόβουνου», καθώς με τη δραματική συρρίκνωση των καταστημάτων και των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, στο όνομα του δήθεν «ψηφιακού της μετασχηματισμού», οι ατελείωτες ουρές έξω από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς είναι καθημερινό φαινόμενο και ο κόσμος, με τα νεύρα σπασμένα, ξεσπάει σχεδόν καθημερινά στους εργαζόμενους της τράπεζας τους οποίους θεωρεί αδίκως υπεύθυνους για την ταλαιπωρία του.

«Η αντίδραση της Διεύθυνσης του καταστήματος στον Άγιο Στέφανο στο συγκεκριμένο βίαιο περιστατικό ήταν υποδειγματική», αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΕΥΤΠΕ. «Η αστυνομία κατέφτασε αμέσως και ο δράστης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα».

Σοβαρές υπερβάσεις στον ημερήσιο χρόνο εργασίας κατήγγειλε ο ΣΕΥΤΠΕ

Προβληματίζουν ωστόσο «η βίαιη συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς, η ανησυχητική απομείωση του προσωπικού μέσω των αλλεπάλληλων, ψευδεπίγραφων προγραμμάτων ‘εθελουσίας’ εξόδου – γεγονός που αποτυπώνεται εμμέσως και στους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας, όπου διαπιστώνονται σοβαρές υπερβάσεις στον ημερήσιο χρόνο εργασίας», συνεχίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς και συνεχίζει:

Ο κόσμος αδημονεί σε τεράστιες ουρές, επιτίθεται φραστικά στους υπαλλήλους

«Η κατάσταση αρχίζει πλέον κυριολεκτικά να εκτρέπεται, όσον αφορά τη συμπεριφορά μερίδας του πελατειακού κοινού, το οποίο αδημονεί σε ατέλειωτες ουρές αναμένοντας τη σειρά του για να εξυπηρετηθεί. Πέραν των φραστικών επιθέσεων από πλευράς συναλλασσόμενων, με τις οποίες έρχονται σχεδόν καθημερινά αντιμέτωποι οι συνάδελφοί μας στο δίκτυο, εξαιτίας των σχεδιασμών της Διοίκησης Μεγάλου να καταστήσει με τις επιλογές της στην πραγματικότητα μη λειτουργικά τα περισσότερα καταστήματα, το χθεσινό περιστατικό στο κατάστημα Αγίου Στεφάνου έρχεται να χτυπήσει ένα πολύ ηχηρό καμπανάκι για το που μπορούν να οδηγήσουν τέτοιες άστοχες επιλογές».

Στη Βόρεια Ελλάδα υπήρξε ξυλοδαρμός υπαλλήλου από πελάτη

«Δηλώνοντας τον αποτροπιασμό μας, αλλά και την ισχυρή μας δέσμευση να παρέμβουμε αποτελεσματικά, όπως πάντοτε πράττουμε, επισημαίνουμε για ακόμη μία φορά ότι βίαια περιστατικά σε βάρος συναδέλφων μας λαμβάνουν πλέον χαρακτήρα χιονοστιβάδας. Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση καταστήματος στη Β. Ελλάδα, με ξυλοδαρμό συναδέλφου από πελάτη, όπου και πάλι επενέβη η αστυνομία», επισημαίνει ο ΣΕΥΤΠΕ.

Να σταματήσει η διοίκηση Μεγάλου να κλείνει καταστήματα και να διώχνει υπαλλήλους

«Καλούμε τη Διοίκηση Μεγάλου να σταματήσει άμεσα την αδιέξοδη, εμμονική και αντιαναπτυξιακή συρρίκνωση του Δικτύου, οι συνέπειες της οποίας είναι εμφανείς, με απρόβλεπτες, δυστυχώς, προεκτάσεις και να προστατέψει αποτελεσματικά την ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας και την αξιοπιστία της μεγαλύτερης ελληνικής Τράπεζας. Δηλώνουμε προς όλους ότι δε θα αφήσουμε τους συναδέλφους μας απροστάτευτους!», καταλήγει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter