Τραυματίες από έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου

Τραυματίες από έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου

Έκρηξη σημειώθηκε στο πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Ηρακλείου, με τις Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό. 

Η έκρηξη δεν ήταν μεγάλης ισχύος και σημειώθηκε στο μηχανοστάσιο του πλοίου Blue Star Horizon, και συγκεκριμένα σε καζάνι με νερό, ενώ άμεσα σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό και στην Πυροσβεστική που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τέσσερις τραυματίας με εγκαύματα εκ των οποίων ένας 30χρονος, έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένος με εγκαύματα στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

 «Κλιμάκια του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα, προκειμένου να δούμε πώς ακριβώς σημειώθηκε η έκρηξη και τα αίτιά της. Το σίγουρο είναι ότι αφορά τον χώρο του μηχανοστασίου και μέχρι αυτή την ώρα η εκτίμηση είναι ότι έσκασε μια αντλία. Επίσης, κλιμάκιο βαθμοφόρων συνοδεύει τους τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ», δήλωσε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχος ΛΣ. Ευθύμιος Δουβής, σχετικά με το συμβάν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV, το δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει το πλοίο σήμερα το βράδυ, αναβάλλεται, βάσει των έως τώρα δεδομένων. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter