Τραυματισμός 8χρονης στο Ίλιον: Η κατάθεση του αδελφού της που «έκαψε» τους γονείς

Τραυματισμός 8χρονης στο Ίλιον: Η κατάθεση του αδελφού της που «έκαψε» τους γονείς

Για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατηγορούνται οι γονείς της 8χρονης που τραυματίστηκε από τον 5χρονο αδερφό της με πιστόλι μπρελόκ στο Ίλιον.

Οι γονείς των δύο ανήλικων παιδιών συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής και όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.

Ψυχολόγος της αστυνομίας που μίλησε με το παιδί προσπάθησε να διαλευκάνει τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε.

«Έπαιζα με τον αδελφό μου στο δρόμο και εκείνος βρήκε ένα μπρελόκ που έμοιαζε με πιστόλι και πάνω στο παιχνίδι με πυροβόλησε», φέρεται να είπε το κορίτσι.

Ωστόσο, τα λεγόμενο του 5χρονου κοριτσιού δεν έπεισαν τους γονείς. Το γεγονός πως η μητέρα εξαφανίστηκε μόλις πήγε το παιδί στο νοσοκομείο, λέγοντας στους γιατρούς ότι πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι για να πάρει το βιβλιάριο υγείας του, έβαλε σε ακόμα μεγαλύτερη υποψία τους αστυνομικούς ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Εξαφανισμένος ήταν από την πρώτη στιγμή και ο πατέρας της μικρής, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Τελικά, το 5χρονο αγόρι αποκάλυψε άθελα του ότι το όπλο μπρελόκ δεν βρέθηκε τυχαία στο δρόμο, αλλά μέσα στο σπίτι Τα δύο παιδιά το περιεργάζονταν όταν ξαφνικά ο αδελφός της 8χρονης πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter