Τρεις ακόμα αγνοούμενοι στη λίστα με τους ταυτοποιημένους νεκρούς (Photos)

Τρεις ακόμα αγνοούμενοι στη λίστα με τους ταυτοποιημένους νεκρούς (Photos)

Τρία ακόμα πρόσωπα που είχαν απασχολήσει τα ελληνικά ΜΜΕ καθώς οι οικείοι τους είχαν δώσει φωτογραφίες προκειμένου να αναζητήσουν κάποιο ίχνος τους, τελικά ταυτοποιήθηκαν ανάμεσα στους 88 νεκρούς. 

Συγκεκριμένα ταυτοποιήθηκε η σορός του Σπύρου Κάκαρη, ο οποίος συγκαταλεγόταν στους δεκάδες αγνοούμενους στην μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι. Ο αδελφός του 40χρονου ειδοποιήθηκε να πάει εκτάκτως στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδί το βράδυ του Σαββάτου, όπου παρουσία ψυχολόγου έμαθε τα τραγικά νέα. 

«Δένω τα κορδόνια μου, έλα να με πάρεις», ήταν τα τελευταία λόγια του προς τον φίλο του Χρήστο Μυλωνά, όταν ο τελευταίος τον κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο στις 6.10 το απόγευμα της Δευτέρας, για να σπεύσουν να κόψουν δένδρα στο Λύρειο παιδικό ίδρυμα στο Νέο Βουτζά, ώστε να εμποδίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς. Αυτό ήταν και το τελευταίο ίχνος ζωής του Σπύρου, ο οποίος ζούσε στο Μάτι με την 48χρονη φίλη του Νέλλη Καραλή. Τα αυτοκίνητα και των δύο βρέθηκαν καμένα και τρακαρισμένα μαζί με άλλα οχήματα. Η φίλη του Νέλλη Καραλή παραμένει αγνοούμενη.

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και για την 35χρονη Κορίνθια Πόπη Σιαπκαρά, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, που οι δικοί της αναζητούσαν με αγωνία μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής. Οι Αρχές, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, ειδοποίησαν τους οικείους της ότι ταυτοποίησαν τη σορό της.

Ταυτοποιήθηκε και η σορός της 50χρονης Ελένης Σαρίεβα, το όνομα της οποίας είχε προστεθεί στη μακρά λίστα των αγνοουμένων από τη φονική πυρκαγιά. Η σορός της άτυχης γυναίκας που είχε πάει για μπάνιο την 23η Ιουλίου στην περιοχή μαζί με μία φίλη της ταυτοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter